AURUMFLEX EXTRA

AURUMFLEX EXTRA
Bruttó 6 290 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Sajnos a népesség egyre nagyobb százaléka találkozik vele életében legalább egyszer. Nők esetében gyakran a szülést követően jelentkezik.

Az aki szembesült már aranyeres panaszokkal nagyon jól tudja, hogy mennyire kínzó és fájdalmas is tud lenni ez a probléma.

A kezeletlen aranyér ettől sokkal rosszabb is lehet. Ennek ellenére mivel igen kényes téma, sokan próbálják figyelmen kívül hagyni és nem foglalkoznak vele. Sajnos ez egy idő után már lehetetlenné válik, ugyanis a fájdalmas tünetek egyre intenzívebben jelentkezhetnek. Akár odáig is fajulhat a dolog, hogy műtétre lesz szükség.

Szerencsére azonban ha időben megkezdjük a kezelést és odafigyelünk rá, akkor ez megelőzhető.

Az Aurumflex Extra balzsam emelt hatóanyag-, és hozzáadott CBD tartalma segítségével intenzíven és gyorsan képes felvenni a harcot a külső aranyeres panaszok ellen. Természetes, gyógynövényes összetevőinek köszönhetően képes enyhíteni az aranyér okozta kellemetlen panaszokat. Megtalálhatóak benne a már jól ismert és bevált gyógynövények, mint az aloe vera, eukaliptusz, feketenadálytő, fűzfakéreg, grapefruit, körömvirág, kamilla, kurkuma, levendula, libapimpó, menta, pásztortáska, szegfűszeg, szőlőmag, valamint vadgesztenye. Ezen alapanyagok olyan hatóanyagokat tartalmaznak, melyek pozitívan hatnak az erekre, vénákra, valamint serkentik a vérellátást, továbbá ezen kívül gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással is rendelkeznek.

Ehhez adtuk hozzá még a CBD-t aminek köszönhetően született meg az Aurumflex Extra balzsam. A hozzáadott CBD-nek köszönhetően hatékonyabban és gyorsabban képes enyhíteni a fájdalmat, így akár intenzívebb panaszok esetén is enyhülést hozhat.

 

*Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérő lehet.