Lóbalzsam hideg 500 ml (Jutavit)

SKU: vita0916
Bruttó 990 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Vérbőséget okozó mentolt, kámfort és gyógynövény kivonatot tartalmazó ápoló készítmény.

A lóbalzsam onnan kapta a nevét, hogy orvosok először versenylovakon alkalmazták.

Magas menta és kámfor tartalma révén frissítő hatású, enyhíti a fájdalmat és a fáradtságot.  Elmulasztja a mozgásból, és a túlerőltetésből származó panaszokat. Csökkenti a gyulladást. Az éjszakai vádligörcsöket, az izomfájdalmat is megszünteti.

Hűsítő lóbalzsamok: nem csak hűsít, de frissít is, kellemes izomlazító hatású, pl. az izomláz okozta fájdalmat is csökkenti.

A lóbalzsam hatásai és alkalmazási területei: a lóbalzsam krém lazítja és ápolja az egész mozgásrendszert, frissíti és aktiválja a bőrön keresztül felszívódva a vérkeringést. Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkentik a görcsök és izomfájdalmak valószínűségét. Segít a fáradtság, sérülés, égés, reumás panaszok fájdalmának pillanatnyi csillapításában. Természetes módon serkenti a vérellátottságot, csökkenti a fájdalmat a lábban, illetve védi a vénákat és az artériákat. Kiválóan enyhíti a hát-, a gerinc- és az izomfájdalmakat rendszeres masszírozás alkalmazása mellett. Védi a fáradt, sérült és visszeres lábakat, csökkenti az ezekből adódó fájdalmakat. Meghűlés esetén a meleg fürdővízben oldva csökkenti a megfázás tüneteit.

Alkalmazása: az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan masszírozza be és hagyja hatni (naponta legalább 3-szor kenje be a kívánt felületre). Nyílt sebbe és szembe ne kerüljön!

Lóbalzsamot ajánljuk: sportolóknak vagy sportolás után izomlazításra, görcsoldásra, ízületi- és izomfájdalmak, reumatikus panaszok enyhítésére, fáradt, sérült, visszeres és igénybe vett lábak kezelésére, megfázás esetén, meghűlés tüneteinek az enyhítésére ( pl inhalálásra, vagy fürdővízbe téve).

A lóbalzsamokat elsősorban reumatikus, ízületi panaszokra és idegbecsípődésekre, lumbágóra, isiászra, és izomfájdalmak csillapítására javasoljuk.

Nyílt sebbe és szembe, nyálkahártyára ne kerüljön.

Kiszerelés: 500 ml.

Termék címkék