Mecsek Baba tea

SKU: vita0630
Bruttó 760 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Nagyon sok kisbaba szenved hasfájásban az első hetekben, hónapokban és az édesanyák tanácstalanok, nem tudják mivel enyhíthetnék a kicsit fájdalmát. A Mecsek baby tea nagyszerű lehetőség, mert nem csak görcsoldó hatása kiváló, hanem nyugtatja is a kisbabákat.

A tea szigorúan ellenőrzött, csak bio tanúsítvánnyal ellátott gyógynövényekből készül, így nem jelent semmiféle veszélyt.

Egy kiváló termék, amely végre csendesebb, nyugodtabb éjszakákat és nappalokat hoz, amely az édesanyák legnagyobb vágya. A Mecsek baby tea a kisgyermekeknek is adható, de anyatejes táplálás esetén a kismama is fogyaszthatja, a hatása mindenképpen észrevehető lesz a babánál. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatás készítményről beszélünk, amely édesköményt és kamillavirágot tartalmaz.

A népgyógyászatból is ismeretes, hogy a kamillatea és az édeskömény tea is kiváló görcsoldó, így a kettő együttes hatása még kedvezőbb. A kamilla gyulladáscsökkentő, míg az édeskömény gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló szélhajtó is.

A kisbabáknak nagyon érzékeny az emésztőrendszere, így csak óvatosan kell kezdeni a hozzátáplálást, de az anyatejes, tápszeres táplálásnál is figyelni kell a részletekre.

A Mecsek baby tea elkészítése nem jelenthet problémát egy édesanya vagy édesapa számára sem, mert a filteres kiszerelés megkönnyíti a teakészítést.Egy filterre 2 dl vizet kell önteni, majd 5-10 percig állni hagyni. Mikor kellően kihűlt, akkor adhatjuk is a babáknak nyugodt szívvel, adalékanyagot garantáltan nem tartalmaz. Egy kíméletes gyógymód a görcsök, krónikus hasfájás ellen, hogy végre a baba és a kismama is át tudja aludni az éjszakát.

Termék címkék