Multi Liquid Plusz 180db

Elérhetőség: 2 raktáron
SKU: vita0136
Bruttó 14 730 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Az új Multi Liquid Plusz egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.

A koreai ginzeng és a zöld tea kiváló energetizáló tápanyagok. A ginzengről tudományosan igazolt tény, hogy rendszeres fogyasztása hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához, a zöld tea pedig koffeintartalmának köszönhetően energiával tölti fel a szervezetet.

A kapszulákban található lutein segiti a szem egészségének fenntartását. A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga, ezért rendkívül fontos rendszeres fogyasztása, hiányában sérülhet a szem egészsége.

Mit tartalmaz a csomag?

A Liquid Plusz vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. Egy csomagban hat doboz található, és minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. Tartalmazza azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amikre napi szinten szüksége van a szervezetnek.

A gélkapszulák egyedülállóan nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat. A termékben található A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, és az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Kinek ajánljuk?

Akik az átlagosnál többet dolgoznak, akár fizikai, akár szellemi területen. Hobbi sportolóknak, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akik fáradékonyabbak, vagy nagyon sokat kell tanulniuk.

Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. Az Alap csomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid csomagok szedését?

Aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával, mert a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolhatják gyógyszerének adagolását.

OÉTI bejegyzési szám: 14939/2014

Napi ajánlott mennyiség: 3 gélkapszula étkezés közben

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől elzárva tartandó!

 

Termék címkék