NOW Chlorophyll kapszula 90 db

A Now Chlorphyll kapszula lucerna és klorofill tartalmú étrend-kiegészítő. Természetes hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet sav-bázis egyensúlyához.
Bruttó 4 790 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

A termék biológiailag aktív anyagai a lucerna (Alfalfa, Medicago sativa) és a klorofill. A klorofill egy zöld színű fotoszintetikus pigment, mely a növények leveleiben található. 

Támogatja a szervezet védekező rendszerét, hozzájárul a kellemetlen száj- és testszag megszüntetéséhez. Hatóanyagai a szervezet pH-ját lúgos irányba mozdítják, így részt vesznek a sav-bázis egyensúly fenntartásában. Elősegíti a mérgek kiürítését és a savak semlegesítését.

A magas klorofilltartalmú tápanyagok lúgosítják és méregtelenítik a testet, támogatják a máj méregtelenítő funkcióit. Jótékony hatásúak lehetnek reumás ízületi panaszoktól, köszvénytől szenvedők számára. Elűzik a testszagot, megszüntetik a rossz leheletet, enyhítik a torokfájást. Javítják a vérkeringést és az emésztést, illetve csökkentik a fáradságot, optimalizálják és fenntartják az egészségi állapotot.

A klorofill láthatóan ellenállóbbá teszi a sejteket a baktériumokkal szemben, elősegíti a sebgyógyulást, segít a gyomorfekély kezelésében és szabályozza a bélműködést is.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula.


Hatóanyag tartalom a napi 1 kapszulában:

Lucerna por 250 mg
Klorofill 100 mg

Összetétel: lucerna (Alfalfa, Medicago sativa) por, nátrium-réz-klorofillin, zselatin, fényezőanyag (sztearinsav).