Propolisz tinktúra 30 ml (Váraljai)

SKU: vita0838
Bruttó 750 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

A propoliszt vagy más néven a méhszurkot, a dolgozó méhek gyűjtik a tűlevelűek, a nyár, a szilfa és más gyantásanyagot kiválasztó növények levelein, rügyein és kérgén. A propolisz többféle célra használják a méhek, elsősorban a kaptárrepedéseinek eltömésére, másodsorban a kaptár sterilitásának a megőrzését biztosítják vele.

A propolisz gyógyhatását a legrégibb idők óta ismerjükés alkalmazzuk. Kiváló antibakteriális, vírusellenes hatása miatt, joggal nevezhetjük a természet antibiotikumának. Légútibetegségekre, megfázásra, influenzára, mandulagyulladásra, torokfájásra, a húgyutak fertőzései, hajszálérrendszerre értágító, vérnyomásszabályzó, baktérium-szaporodást gátló és antivirális hatású. Elsősorban a propoliszos tinktúra legfőbb tulajdonsága, hogy a szervezet immunrendszerét erősíti, szükség esetén azt egészíti ki, vagy egyes funkcióknál azt helyettesíti. Rendszeres fogyasztása az általános szervezeti ellenálló képességet magasszinten tartja. Óriási előnye a gyógyszerekkel szemben az hogy nem függeszti fel a szervezet természetes védekező rendszerét.

Általános fogyasztási javaslat:

  • Felnőtteknek napi 3x1, vagy 2x1,5 mokkás kanállal (reggel, délben evés előtt, este lefekvés előtt pár órával)
  • Gyerekeknek - 1 éves kortól - pl. mézzel - naponta legalább annyi csepp, ahány kg a gyerektestsúlya. Mivel a propolisz tinktúra tömény állapotban van, ígybelsőleg csak hígítva fogyasztható. Külsőleg tömény állapotban használjuk.

Legegyszerűbb teával,vízzel fogyasztani, de lehet kekszrecsepegtetve is.

Összetétel: propolisz (min 30 %) és 70 % alkoholtartalmú gyógyszertári alkohol.

Mielőtt kipróbálna valamilyen propoliszos készítményt, győződjön meg róla, hogy nem allergiás rá!

 

Termék címkék