Prosztata

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

Fűrészpálma 90db 540 mg

Bruttó 2 650 Ft

Prostate Complex (60) – Vitaking

A Prostate complex készítményt kifejezetten férfiaknak ajánljuk. A termék három kiváló gyógynövény – a csalán, a fűrészpálma és a kisvirágú füzike – kombinációja. A fűrészpálma és a kisvirágú füzike hozzájárul a normál prosztata működéshez. Hatóanyagok 1 kapszulában: Csalángyökér kivonat: 200 mg; Fűrészpálma kivonat: 200 mg; Kisvirágú füzike kivonat: 150 mg
Bruttó 3 650 Ft

Prostayol 6 Forte kapszula

Bruttó 3 190 Ft

Biomed Pepomed Plus kapszula 100db

Szakirodalmi adatok szerint a hidegen sajtolt tökmagolajban a következő hatóanyagok találhatók: • Delta-7 fitoszterol és a szelén, amelyek enyhítik a prosztata jóindulatú megnagyobbodását kísérő kellemetlen tüneteket. • Telítetlen zsírsavak, amelyek csökkentik az emelkedett koleszterin szintet, így lassítják a szervezet érelmeszesedési folyamatait. • E-vitamin, amely természetes antioxidáns. • F-vitamin komplex, amely alapvető szerepet tölt be a magzati idegrendszer kifejlődésében. • Antioxidánsok (E-vitamin, A-vitamin, szelén, Koenzim-Q), amelyek lassítják a szervezet öregedési folyamatait. • Koenzim-Q, amely jelentős immunstimuláló. • Komplex vitamintartalom, amely segíti a legyengült szervezet roborálását a betegség utáni lábadozás időszakában.
Bruttó 1 790 Ft

Bálint Cseppek Kisvirágú fűzike cseppek 30ml

Ez az étrend-kiegészítő készítmény a kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) alkoholos-vizes oldata. Valóságos csodaszer a prosztatabántalmak és hólyagbetegségek kezelésében.
Bruttó 2 790 Ft

DR.FLÓRA KISVIRÁGU FÜZIKE TABLETTA 60 DB

Használható állandó vizelési inger, gyenge vizeletsugár, ürítési képtelenség és vizeletpangás esetén is. Jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidáns polifenolokat és cserzőanyagokat.
Bruttó 950 Ft

JAVALLAT® - PROSZTATA EGÉSZSÉGE 60db

A prosztata egészséges működését elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Csökkentik a dihodro-tesztsztoszteron (DHT) koncentrációját a vérben, amelynek megemelkedett szintje felel többek között a prosztata jóindulatú megnagyobbodásáért. Gátolják az aromatáz enzimet, amely a tesztoszteront ösztrogénné alakítja át, amely növeli a prosztata méretét. Közvetlenül a porsztatasejtekre hatva gátolják azok növekedését. Gyulladáscsökkentő hatásúak. Támogatják a vese és a húgyhólyag egészségét. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához.
Bruttó 2 590 Ft

Natur Tanya® ALPHA 30db

A férfi potencia és a kirobbanó férfiasság támogatásához! 8 komplex összetevővel, fermentált l-citrullinnal
Bruttó 5 490 Ft

Natur Tanya Saw Palmetto komplex 60db

FÉRFIEGÉSZSÉG - Saw Palmetto komplex (Szabalpálma/Fűrészpálma), kisvirágú füzike, csalángyökér, cink és szelén kivonatot tartalmazó készítmény.
Bruttó 4 100 Ft