Változókor-menstruációs problémák

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

Barátcserje extraktum 60db

Bruttó 4 490 Ft

Villarosa kapszula 60db

A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.
Bruttó 6 690 Ft

Netamin Ciklus Komfort kapszula – 60db

A Ciklus Komfort kapszulát speciálisan nőknek fejlesztettük ki, hogy segítse a jó közérzet, a testi és lelki egyensúly fenntartását a havi menstruációs ciklus alatt.
Bruttó 4 200 Ft

NOW Red Clover 375 mg (100)

Hozzájárulnak a változó korban levő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához.
Bruttó 3 100 Ft

Bálint Cseppek vénusz csepp 50ml

Ez a készítmény széles körben alkalmazható a női ivarszervek problémáira.
Bruttó 3 690 Ft

Gynophilus RESTORE (2 db hüvelytabletta)

A gynophilus® RESTORE az első elnyújtott hatású probiotikus hüvelytabletta. Az elnyújtott hatás kényelmesebb alkalmazást tesz lehetővé.
Bruttó 4 290 Ft

GRAPE VITAL® Hüvelyfertőtlenítő KÚP 10 db– LadyVita

Elkészült az első biológiai hüvelykúp a világon! Már 8 óra után megszüntetheti a kellemetlen folyást vagy illatot. Várandós anyukáknak is alkalmazható. A HPV (Human Papiloma Viruson) pozitív eredményeket, vagyis a gyakorlatban a visszajelzések alapján tünetmentességet is értek el. Kizárólag a Grape Vital alapanyagaiból készült. Nem tartalmaz tartósítószereket, kémiai mérgeket, benzalkoniumot.
Bruttó 8 490 Ft

JAVALLAT® - MENOPAUZA KOMFORT 60db

Változókori jó közérzetet támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula. A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Segítenek kialakítani a változókori hormonális egyensúlyt. Mérséklik a hőhullámok hosszát és gyakoriságát. Javítják az általános közérzetet és az életminőséget. Nyugtatják az idegrendszert, oldják az idegi feszültségből adódó simaizomgörcsöket. Csökkentik a hirtelen hangulatváltozások gyakoriságát és intenzitását. Hatásukat minden esetben klinikai vizsgálatok is alátámasztják. Antioxidáns hatásuk révén védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyökök hatásától.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - MENZESZ KOMFORT 60db

Menstruáció előtti és alatti jó közérzetet elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Csökkentik a menstruáció alatt jelentkező hasi fájdalmat. Fájdalomcsillapító, nyugtató hatású hatóanyagokat tartalmaznak. Mérséklik a havi vérzés erősségét. Segítik a hormonális egyensúly kialakítását. Támogatják a szervezet védekezőképességét. Elősegítik a pihentető alvást. Antioxidáns hatásuk révén védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyökök hatásától.
Bruttó 2 490 Ft

BARÁTCSERJE TERMÉS 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Hozzájárul a női hormonális egyensúly kialakításához. 2. Elősegíti a menstruáció előtti és közbeni jó közérzet létrejöttét. 3. Támogatja a testi és szellemi egészséget a menopauza (klimax) időszakában. Népgyógyászati alkalmazása: A barátcserjét a népgyógyászat széles körűen alkalmazza (prosztata-megnagyobbodás, reumatoid artritisz, migrén, álmatlanság).
Bruttó 1 890 Ft

BORSMENTA LEVÉL 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Szélhajtó, epehajtó hatása révén elősegíti az étkezés utáni jó közérzetet. 2. Az emésztőnedvek elválasztásának fokozásával hozzájárul az egészséges bélműködéshez. 3. Támogatja a szervezet természetes védekezőképességét. Népgyógyászati alkalmazása: A borsmenta a népgyógyászatban több ezer éve alkalmazott gyógynövény (megfázás, fejfájás, migrén stb.)
Bruttó 1 990 Ft

GÖRÖGSZÉNA MAG 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Elősegíti a normál vércukorszint fenntartását. 2. Fokozza a nemi vágyat nők és férfiak esetén is. 3. Elősegíti a gyomor élettanilag optimális pH-egyensúlyának megőrzését. 4. Hozzájárul a menstruáció előtti és közbeni jó közérzethez. 5. Támogatja az egészséges koleszterin- és vérzsírszint fenntartását. 6. Elősegíti a szoptató nők tejelválasztását.
Bruttó 2 190 Ft

HERBAFULVO ESSENCIA PAPAYA KIVONATTAL - 750 ML

A Herbafulvo essencia papaya kivonattal minden összetevője és annak mennyisége megegyezik a Herbafulvo essencia összetevőivel, egy lényegi eltérés van, papaya levél kivonattal van kiegészítve.
Bruttó 8 450 Ft

ESI Diurerbe Forte italkoncentrátum, citrom ízben 500ml

Ez a koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetésében és a makacs cellulit elleni küzdelemben, mivel a vízvisszatartás és a cellulitisz természetüktől fogva kapcsolódnak egymáshoz. A természetes vízhajtó, anyagcsere fokozó és salaktalanító növényi összetevők a folyadékban standardizálva fordulnak elő, káliummal és magnéziummal, a lehető legjobb eredmények elérésének érdekében.
Bruttó 7 990 Ft

ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, gránátalma íz 500ml

Gyógynövényeket és ásványokat tartalmazó vízhajtó folyadék. Hozzájárulhat a felesleges vizek elvezetésében és a cellulit elleni küzdelemben.
Bruttó 7 990 Ft